Ett nätverk för blixtar och åska i realtid
Bogota: 14:03Caracas: 15:03Santiago: 16:03Buenos Aires: 16:03Sao Paulo: 17:03
En världsomfattande blixtnätverksplats i realtid, baserad på användargemenskap. © 2003-2017 Blitzortung.org medverkare
Välj ditt menyspråk
češtinadanskdeutschελληνικάenglishespañolsuomeksifrançaismagyaritaliano日本語latviskinederlandsenorskpolskiрусскийсрпскиsvenskatürkукраїнський
Om ditt språk inte stöds och du vill anpassa menyspråket, sänd då e-post till info ☺ blitzortung.org