Ett nätverk för blixtar och åska i realtid - Live Lightning Map
Lisbon: 02:30Berlin: 03:30Athens: 04:30Moscow: 04:30
En världsomfattande blixtnätverksplats i realtid, baserad på användargemenskap. © 2003-2018 Blitzortung.org medverkare