Ett nätverk för blixtar och åska i realtid
Lisbon: 15:11Berlin: 16:11Athens: 17:11Moscow: 17:11
En världsomfattande blixtnätverksplats i realtid, baserad på användargemenskap. © 2003-2017 Blitzortung.org medverkare
Välj ditt menyspråk
češtinadanskdeutschελληνικάenglishespañolsuomeksifrançaismagyaritaliano日本語latviskinederlandsenorskpolskiрусскийсрпскиsvenskatürkукраїнський
Om ditt språk inte stöds och du vill anpassa menyspråket, sänd då e-post till info ☺ blitzortung.org